Garantieservice

Onze Cascade PERFORMANCE™-belofte naar u toe

Ondersteuning Contacten

  Didier Treunov

  Responsable Après-Vente

  Cascade France sarl
  ZA Aeropole, Le Sirocco 250 rue Jean Mermoz
  44150 ANCENIS
  France

  didier.treunov@cascorp.com
  Territories
  Europe

  Francesco Bonfà

  Service Manager

  Cascade Italy
  Via dell'Artigianto 1
  37050 Vago di Lavagno
  37030 Italy VR
  Italy

  francesco.bonfa@cascorp.com
  Territories
  Italy

  Antonio Rodriguez

  Service Technician

  Cascade Hispania, S.A.
  Nicaragua, 48 3º planta 5ª
  08029 Barcelona Barcelona
  Spain

  antonio.rodriguez@cascorp.com
  Territories
  Europe

  Antonio Rodriguez

  Service Technician

  Cascade Hispania, S.A.
  Nicaragua, 48 3º planta 5ª
  08029 Barcelona Barcelona
  Spain

  antonio.rodriguez@cascorp.com
  Territories
  Europe

   Cascade: garandeert haar producten overeenkomstig de gepubliceerde specificaties die u vindt in de noteringen, gegevensbladen, brochures en prijslijsten.

    Op nieuwe Cascade producten: voorzetapparaten, masten, slanghaspels en serviceonderdelen, zit een garantie van 36 maanden vanaf de datum van installatie.

    Op omgebouwde Cascade producten: zit een garantie van 12 maanden vanaf de datum van installatie.

    Cascade zal, naar eigen keuze, ieder onderdeel repareren of vervangen dat bij een door Cascade uitgevoerde inspectie materiaal- of fabricagefouten blijkt te vertonen.

    Om de Cascade garantie niet te verliezen, moeten dealers en klanten bij het onderhouden en gebruiken van apparatuur van Cascade de van toepassing zijnde installatievoorschriften en aanwijzingen uit servicehandboeken en bedieningshandleidingen van Cascade zorgvuldig opvolgen.

    Klanten moeten Cascade om toestemming vragen voor reparaties die verdergaan dan het verwijderen of vervangen van defecte onderdelen. Reparaties of wijzigingen waarvoor men geen toestemming heeft, gebruik van onderdelen die niet van Cascade zijn of het niet opvolgen van de installatievoorschriften en de aanwijzingen uit servicehandboeken en bedieningshandleidingen van Cascade zal de garantie ongeldig maken.

    Cascade garandeert niet dat haar producten een specifieke taak zullen uitvoeren. Cascade aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies, beschadiging. persoonlijk letsel of schade aan eigendommen of vervolgschade die voortvloeien uit het bezit of gebruik van haar producten. De garantie van Cascade dekt geen slijtage, abnormale toepassingen, normaal of geprogrammeerd onderhoud.

    ER BESTAAN GEEN GARANTIES, HETZIJ EXPLICIET HETZIJ IMPLICIET, DIE GARANTIES OMVATTEN VAN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL DIE VERDERGAAN DAN HETGEEN BESCHREVEN IS IN DEZE GARANTIE EN IN DE PRODUCTBESCHRIJVING OP DE VOORKANT VAN DE ORDERBEVESTIGING VAN CASCADE.